Matrícula curs 2019-2020

La matrícula està sempre oberta! L’horari de secretaria es de dilluns a divendres de 17:00 a 19:30, però també ens pots trucar al 660 524 144 o escriure a info@musilloc.com.

Si prefereixes que et truquem per informar-te, en el formulari podràs seleccionar l’instrument i/o grup que més t’interessa i t’oferirem informació més detallada.

Formulari

 

Informació general

Per les classes regulars d’instruments oferim sessions individuals (30 minuts o 1 hora minuts) o  grupals (1 hora). També oferim la possibilitat de complementar la formació instrumental amb la participació a conjunts instrumentals, música de cambra i/o llenguatge musical.

Oferim classes en horari de matí i de tarda i, sempre que sigui possible, una hora d’assaig a la setmana a les aules del Musilloc.

A final de curs i en dates assenyalades, farem audicions públiques amb els alumnes per tal de que visquin l’experiència de tocar i oferir música en directe. També oferim la possibilitat, als alumnes de nivell més avançat, de formar part d’orquestres i formacions amb músics professionals.

Per acabar, i com que creiem que la música es quelcom que es viu des de ben petites, oferim sessions de sensibilització musical per a infants de 3 a 5 anys.

Consulta tots els detalls a l’apartat de classes d’instruments i de classes grupals de la nostra web, i els preus a la següent taula:

Informació de funcionament de Musilloc:

· Els pagaments (excepte la matrícula) s’abonen mitjançant domiciliació bancària.
· Les baixes s’han d’avisar abans del dia 15 del mes anterior al que es vol fer efectiva la baixa.
· El calendari de Musilloc s’adequa al calendari escolar. El preu es fixe per totes les mensualitats.
· Les classes grupals d’instrument s’obren si hi ha un mínim de 3 alumnes (2 alumnes per grup percussió). El màxim es de 5 alumnes per grups infantils (de 6 a 13 anys) i de 6 alumnes per grups d’adults.