Sóc en Jiří Václavík, músic contrabaixista nascut a Txèquia. Inspirat amb la meva pròpia experiència vital d’aprenentatge de la música a la Txèquia, emprenc l’aventura del Musilloc juntament amb la meva companya Lluïsa Sort, economista cardonina, amb la il·lusió de poder difondre la passió per la música a tothom qui hi estigui interessat.

Musilloc és un nou concepte d’escola de música: una escola oberta a totes les edats i nivells que permet connectar professionals de la música amb gent que te ganes d’ aprendre, oferint un elevat nivell de formació que sigui a la vegada flexible a les necessitats dels alumnes.

A Musilloc l’instrument és l’element que vehicula tot l’aprenentatge de la música, i es vol, tant amb classes individuals com de grup (ja sigui amb petits grups o amb Big Band), que l’alumne gaudeixi tocant i aprenent música des del primer dia. El nivell de cada classe s’adequa a les necessitats de l’alumne o del grup, així com també l’estil de música a explorar (clàssic, modern, contemporani, tradicional,…). Musilloc també vol ser una escola referent en l’oferta de classes de reforç a estudiants i professionals de música per a la preparació de proves i exàmens oficials així com també per les proves d’accés a orquestres.

A Musilloc hi col·laboren professors amb una àmplia formació tant a nivell pedagògic com orquestral, amb el que garantim una formació de qualitat a tots els nostres alumnes.

Vine a omplir amb nosaltres aquest nou Lloc de Música!