Concert de Lluís Coloma Trio

Musilloc ofereix un concert de Lluís Coloma Trio a Barlins Teatreria gràcies a la col·laboració que tenim amb aquest espai. No t’ho perdis!

->Divendres 21 de desembre a les 20:30.

->Barlins Teatreria (C/De la Sabateria 3, Barri Antic, Manresa)

->12 € amb cervesa o refresc

->Reserves a barlinsteatreria@gmail.com

—————————————————————————-

Lluís Coloma – Piano
Manolo Germán – Contrabaix
Marc Ruiz – Bateria

Amb un directe insuperable, Lluís crea en els seus concerts una atmosfera màgica de principi a fi, convertint cada actuació en una experiència única i inoblidable. Amb una endimoniada mà esquerra i un gran talent per a la improvisació Coloma aconsegueix, al costat d’una enèrgica base rítmica, un sòlid i contundent so. Gran comunicador, contagia la seva passió per aquesta música festiva a un públic entregat des dels primers compassos. La seva gran tècnica i virtuosisme el converteixen en un dels màxims exponents del Blues i el Boogie Woogie a Europa.

Lluís Coloma Trio ofereix una música personal i un repertori que, unint tradició i originalitat, fusiona de manera natural i innovadora la música de Nova Orleans, el Rhythm & Blues, el Boogie Woogie, el Rock, el Blues…

Un espectacle intens i ple d’energia, on la força sorprenent del trio envolta un públic que ràpidament s’abandona als ritmes frenètics i trepidants dels músics i a la passió i el sentiment de la interpretació de Coloma, que viu cada un dels seus concerts com un acte total. Una música directa i fresca que arrenca ovacions i crea una atmosfera hipnòtica capaç de transportar el públic en viatges apassionants. Els concerts de Lluís Coloma són simplement un desbordament d’entusiasme.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *