guitarra

Classes grupals de guitarra

A les classes grupals es coneix l’instrument tot practicant amb melodies i acords, amb la pràctica conjunta del grup i també a nivell individual. Oberts a tots els estils i temps, volem que gaudiu i aprengueu amb i de la música. Classes d’una hora setmanal.

 

Grup infantil: Dijous de 18:00 a 19:00

Grup adults: Dijous de 19:00 a 20:00 

Professor

Josep Pinyot

bateria

Classes grupals de bateria i percussió

A les classes grupals es treballa la percussió com a eina de comunicació, la interacció entre diferents instruments de percussió, la superposició de ritmes i polirítmies. De la bateria, s’aprenen els conceptes musicals, tècnica, ritmes i la relació entre diferents estils (Rock, Jazz, Funk, Músiques del món, Hip-Hop i ritmes per a estils electrònics…). Classes d’una hora setmanal.

 

Grup infantil: Dimarts de 18:00 a 19:00.

Grup adults: Dimarts de 19:00 a 20:00.

Grup infantil: Divendres de 18:30 a 19:30.

Professor

sensibilitzacio

Sensibilització musical

A les classes de sensibilització es juga i experimenta amb el so a la vegada que s’estableixen quatre fonaments bàsics de la música: la pulsació (a diferents velocitats), els ritmes fàcils, la dinàmica (fort-fluix) i l’altura (agut-greu). També a través del joc, es fomenta la creativitat i expressivitat. Es canta molt i s’intenta despertar el gust i el plaer per la música dels nens i nenes. Classes de 45 minuts setmanals.

 

Grup 3-4 anys: Divendres de 17:30 a 18:15.

Grup 5-6 anys: Divendres de 18:30 a 19:15.

Professora

voz

Classes grupals de veu

A les classes grupals s’aprèn a conèixer la pròpia  veu i a compartir-la  amb els altres membres del grup. Oberts a tots els estils i temps, volem que gaudiu i aprengueu amb i de la música. Classes d’una hora setmanal.

 

Horaris a consultar.

Professor

lluis coloma foto

Combo de boogie&woogie - jazz - blues

Es treballen les bases de l’estil de Blues usant temes estàndards, com ritmes tradicionals del Blues de Chicago, el Boogie Woogie, New Orleans i les seves variants: Slow Blues, Shuffle, Rhumba Blues, Swing… donant importància als elements bàsics quan es toca en grup com: l’escolta, l’atenció, l’ordre, funció de cada instrumentista, groove…. Classes de dos hores cada dos setmanes.

(A partir de nivell mitjà d’instrument)

 

Grup adults: Dimarts de 19:00 a 21:00

Professor

coral

Llenguatge Musical

A les classes de llenguatge musical, es coneixen les bases comunicatives de la música i es treballa per tal de poder adquirir agilitat a l’hora de llegir música, tant a nivell melòdic com rítmic. Classes d’una hora setmanal.

 

Horaris a consultar.

Professora

mesa

Producció i informàtica musical

A la formació en producció i informàtica musical, es coneixen alguns dels programes més populars per composar la nostra pròpia música o gravar altres músics: Logic, Ableton…  i també algun altre programa per tal de poder enllaçar les nostres cançons preferides, com ara el Virtual DJ. Classes d’una hora setmanal.

 

Horaris a consultar.

Professor

Al llarg del curs, es poden anar obrint nous nivells i grups.

Si estàs interessat en algun grup concret que encara no oferim (instrument, nivell, combo), posa’t en contacte amb nosaltres. Si hi ha un mínim d’alumnes, estarem encantats d’oferir-lo!