guitarra

Classes grupals de guitarra

A les classes grupals es coneix l’instrument tot practicant amb melodies i acords, amb la pràctica conjunta del grup i també a nivell individual. Oberts a tots els estils i temps, volem que gaudiu i aprengueu amb i de la música. Classes d’una hora setmanal. Grups infantils i d’adults.

 

Professor

Josep Pinyot

bateria

Classes grupals de bateria i percussió

A les classes grupals es treballa la percussió com a eina de comunicació, la interacció entre diferents instruments de percussió, la superposició de ritmes i polirítmies. De la bateria, s’aprenen els conceptes musicals, tècnica, ritmes i la relació entre diferents estils (Rock, Jazz, Funk, Músiques del món, Hip-Hop i ritmes per a estils electrònics…). Classes d’una hora setmanal. Grups infantils i d’adults.

Professor

voz

Classes grupals de veu

A les classes grupals s’aprèn a conèixer la pròpia  veu i a compartir-la  amb els altres membres del grup. Oberts a tots els estils i temps, volem que gaudiu i aprengueu amb i de la música. Classes d’una hora setmanal.

Professor

piano

Classes grupals de piano

A les classes grupals de piano, es busca aprofundir en el coneixement de l’instrument i la seva tècnica melòdica, coneixent obres de diferents estils musicals i èpoques, tant clàssica com moderna. Classes d’una hora setmanal.

Professora

sensibilitzacio

Sensibilització musical

A les classes de sensibilització es juga i experimenta amb el so a la vegada que s’estableixen quatre fonaments bàsics de la música: la pulsació (a diferents velocitats), els ritmes fàcils, la dinàmica (fort-fluix) i l’altura (agut-greu). També a través del joc, es fomenta la creativitat i expressivitat. Es canta molt i s’intenta despertar el gust i el plaer per la música dels nens i nenes.

 

Professora

Ruth García

lluis coloma foto

Combo de boogie&woogie - jazz - blues

Es treballen les bases de l’estil de Blues usant temes estàndards, com ritmes tradicionals del Blues de Chicago, el Boogie Woogie, New Orleans i les seves variants: Slow Blues, Shuffle, Rhumba Blues, Swing… donant importància als elements bàsics quan es toca en grup com: l’escolta, l’atenció, l’ordre, funció de cada instrumentista, groove…. Classes de dos hores cada dos setmanes.

(A partir de nivell mitjà d’instrument)

 

Professor

Al llarg del curs, es poden anar obrint nous nivells i grups.

Si estàs interessat en algun grup concret que encara no oferim (instrument, nivell, combo), posa’t en contacte amb nosaltres. Si hi ha un mínim d’alumnes, estarem encantats d’oferir-lo!