Christian Taboada inicia la seva formació musical al Conservatori Municipal de Música de Manresa i a l’Escola Municipal de Música de Navarcles on estudia cant clàssic i música de cambra amb el mestre Jordi Noguera.  L’any 2012 entra a formar part, com a tenor, del Cor de Cambra del Conservatori de Manresa i el 2014 al Cor Lerània de Barcelona on treballa amb profunditat diversos repertoris del món de la música clàssica des de Monteverdi, passant per Mendelssohn, Bruckner, Brahms fins a Debussy i Britten.

L’any 2015 forma part del grup vocal “En Clau de Bages” que participa de la tercera edició del programa de TV3 “Oh happy day”.

El 2015 comença la seva carrera de director en diferents agrupacions corals a Sant Joan de Vilatorrada i Navarcles on treballa música moderna i cançons populars i on, també, imparteix classes de cant i lectura musical, tant a infants com a persones grans.

Actualment, també, forma part d’un projecte acústic que fa versions de rock, jazz i pop, on canta i toca la guitarra acústica.

 

Web del Cor Lerània

instagram