AQUEST 2022, FES MÚSICA!

A Musilloc oferim el mes de gener gratuït per a tothom que es matriculi abans del 10 de gener als següents grups:

– Grups de Bateria:Infantil (dimarts de 17:30 a 18:30) Adults (dimarts de 19:30 a 20:30).

– Grups de Piano: Infantil (dijous de 18:00 a 19:00) Adults (dijous de 19:00 a 20:00).

– Grup de Contrabaix (dimecres de 19:30 a 20:30).

Per a més informació, ens pots trucar o escriure a info@musilloc.com o al 660 52 41 44

 

 

 

Concert de Lluís Coloma Piano Solo

Musilloc ofereix un concert de Lluís Coloma Piano Solo el dijous dia 16 de desembre a les 20:00h a Musilloc.

Aforment limitat! Reserva entrada.

Taquilla inversa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Matrícula Curs 2021-2022

La matrícula del curs 2021-22  ja està oberta. Pots fer la matrícula online, omplint els documents d’aquest enllaç i enviant-los a info@musilloc.com o també venint presencialment a Musilloc ( a partir del 1 de setembre, de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00).

També ens pots trucar al 660 524 144, enviar-nos un whatsapp o escriure a info@musilloc.com per tal de informar-te o trobar un altre horari que et vagi bé per venir a conixer l’escola i fer la matrícula. Si prefereixes que et truquem per informar-te, en el formulari podràs seleccionar l’instrument i/o grup que més t’interessa i t’oferirem informació més detallada.

+ informació

 

 

 

 

Concert de Lluís Coloma Trio

Musilloc ofereix un concert de Lluís Coloma Trio a Barlins Teatreria gràcies a la col·laboració que tenim amb aquest espai. No t’ho perdis!

->Divendres 21 de desembre a les 20:30.

->Barlins Teatreria (C/De la Sabateria 3, Barri Antic, Manresa)

->12 € amb cervesa o refresc

->Reserves a barlinsteatreria@gmail.com

—————————————————————————-

Lluís Coloma – Piano
Manolo Germán – Contrabaix
Marc Ruiz – Bateria

Amb un directe insuperable, Lluís crea en els seus concerts una atmosfera màgica de principi a fi, convertint cada actuació en una experiència única i inoblidable. Amb una endimoniada mà esquerra i un gran talent per a la improvisació Coloma aconsegueix, al costat d’una enèrgica base rítmica, un sòlid i contundent so. Gran comunicador, contagia la seva passió per aquesta música festiva a un públic entregat des dels primers compassos. La seva gran tècnica i virtuosisme el converteixen en un dels màxims exponents del Blues i el Boogie Woogie a Europa.

Lluís Coloma Trio ofereix una música personal i un repertori que, unint tradició i originalitat, fusiona de manera natural i innovadora la música de Nova Orleans, el Rhythm & Blues, el Boogie Woogie, el Rock, el Blues…

Un espectacle intens i ple d’energia, on la força sorprenent del trio envolta un públic que ràpidament s’abandona als ritmes frenètics i trepidants dels músics i a la passió i el sentiment de la interpretació de Coloma, que viu cada un dels seus concerts com un acte total. Una música directa i fresca que arrenca ovacions i crea una atmosfera hipnòtica capaç de transportar el públic en viatges apassionants. Els concerts de Lluís Coloma són simplement un desbordament d’entusiasme.

Masterclass de tècnica vocal amb Salva Racero

 

El dimarts 27 de Novembre de 18:00 a 20:00 el Salva Racero oferirà una Masterclass de tècnica vocal al Musilloc.

El Salva ens compartirà durant dues hores, que és per a ell l’instrument de la veu. Ens farà una sessió de tècnica vocal, especialment dissenyada per a l’ocasió. Ens explicarà el seu mètode de treball i diferents tècniques pel concert en directa: de musica moderna, bandes de versions i/o orquestres, teatre musical, i tècnica vocal més alguns trucs que cal tenir en compte a l’hora d’anar a gravar a l’estudi de gravació.

 

INSCRIU-TE AL SEGÜENT ENLLAÇ , a info@musilloc.com o al 660.524.144 i al Musilloc.

Preu: 20€
Lloc: Musilloc (C/Sant Andreu 21-23 baixos, Manresa)

Audició Lluís Coloma Piano Solo

El dissabte 20 d’octubre a les 19:00 de la tarda, el reconegut pianista Lluís Coloma oferirà una audició de piano al Musilloc.

Preu: 7€ (Inclou una consumició a la Taverna 1913 -Plaça Major-)
Lloc: Musilloc (C/Sant Andreu 21-23 baixos, Manresa)

PLACES LIMITADES!!

INSCRIU-TE AL SEGÜENT ENLLAÇ , a info@musilloc.com o al 660.524.144

Inscripcions obertes fins el mateix día de l’audició o fins a esgotar places.El pagament es pot realitzar al Musilloc en horari de secretaria (dilluns a divendres de 16:00 a 19:30) o el mateix día de l’actuació.

Chano Domínguez Masterclass

 

 

 

 

 

 

Chano Domínguez, el reconegut pianista de jazz-latin-famenco, oferirà una Masterclass de piano, ritme, harmonia i història obert a tots els públics.

Chano Domínguez és un dels més celebrats pianistes i compositors de jazz. La seva obra singular es defineix pels seus orígens flamencs. En més de 40 anys de carrera, ha enlluernat tot tipus de públics, incloent altres músics que abasten tant el món del jazz com el del flamenc.

Els seus talents interpretatius són molt buscats per la seva autèntica integració tant de jazz com de flamenc, treballant amb una àmplia gamma de músics com Paco de Lucía, Enrique Morente, Jorge Pardo, Carles Benavent, Martirio, Wynton Marsalis, Paquito d’Rivera, Jack DeJohnette, Herbie Hancock, Jerry Gonzalez, Gonzalo Rubalcaba, Michel Camino, Chucho Valdés, Joe Lovano i George Mraz, entre d’altres.

Dia: Divendres 5 d’Octubre
Hora: De 18:00 a 20:00
Preu inscripció: 40€
Lloc: Musilloc (C/Sant Andreu 21-23 baixos, Manresa)

INSCRIU-TE AL SEGÜENT ENLLAÇ

PLACES LIMITADES!!

Inscripcions obertes fins el divendres 28 de setembre o fins a esgotar places.